Search
Filters
Close

AXE-CEE16/PCE/5P/400V/TIT2.5/B

Power cable Titanex 5G2,5mm HO7RNF 0,5m / PCE connector

Manufacturer: Axept
Availability: Out of stock (On request)
*
Products specifications
Power 380V
SQMM 2,5mm²
Current 16A
Contacts 5P
Products specifications
Power 380V
SQMM 2,5mm²
Current 16A
Contacts 5P
Customers who bought this item also bought

BAL-310515

Female cable CEE 16A/380V/5P BLACK

Alle Bals stekkers en koppelstekkers zijn impact-bestendig en stabiel bij extreem hoge temperaturen. Ze zijn ook duurzaam en bevatten geen PVC, cadmium of halogeen. Bals onderscheidt zich nog door gebruik te maken van nieuwe ontwikkelingen om de installatie veiliger en gemakkelijk te maken.

Zo maakt de Duitse fabrikant gebruik van Kontex contact. Hierbij is er een gedefinieerd contact dankzij veermechanisme in roestvrij staal.

Verder gebruiken ze ook een schroefloze boxveerklem aansluiting voor het bevestigen van kabels. Dit Quick-Connect systeem zorgt ervoor dat de kabel betrouwbaar, permanent en met een constante klemdruk vast zit. Het is onderhoudsvrij, tril- en schokbestendig. Daarenboven kunnen meerdere kabeldiameters probleemloos worden aangesloten en bespaart dit systeem tot 75% installatietijd.

Tenslotte is Bals ook fier op de door hun uitgevonden Multi-Grip techniek. Dit is een uniek en optimaal kabelsparend trekontlastingssysteem voorzien van 18 flexibele lamellen met onverliesbare gummidichting. Overigens kunnen verschillende kabeldiameters worden bevestigd.

PWB-SP16M3WP

Splitterbox CEE16A/230V to 3*16A CEE/ 230V